DPS – Elektronika od A do Z

DPS – Elektronika od A do Z

Časopis DPS Elektronika od A do Z svým zaměřením pokrývá celé spektrum oboru elektroniky.

Na svých stránkách se pravidelně věnuje aktuálním trendům ve vývoji elektroniky, novinkám v technologických postupech, výrobních zařízeních a materiálech. Přináší také informace o nových elektronických součástkách a zajímavých možnostech jejich použití, pravidelně se věnuje měřicí a testovací technice, stejně jako softwarovým nástrojům pro vývoj a výrobu elektronických zařízení.

Website URL: http://www.dps-az.cz Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Společnost Microchip a časopis DPS Elektronika od A do Z nabízí možnost vyhrát  PIC32 Bluetooth Starter Kit (DM320018). Kit je nízkorozpočtová vývojová platforma s mikrokontrolérem PIC32MX270F256D. Tento kit má Bluetooth rádio založené na HCI, tlačítka, výkonnou vícebarevnou LED diodu Cree, standardní jednobarevné LEDky, akcelerometr, teplotní senzor a GPIO pro rychlý vývoj Bluetooth Serial Port Profile (SPP), USB a aplikací pro obecné použití.

Společnost Microchip a časopis DPS Elektronika od A do Z nabízí možnost vyhrát  3DTouchPad. Microchip uvádí první vývojovou platformu pro snímání vstupních podnětů ve 2D a 3D. Vývojový kit 3DTouchPad (DM160225), který je připraven k použití s referenčním návrhem, kombinuje plošné sledování pohybu až deseti prstů s prostorovým pohybem a umožňuje rychlý vývoj pokročilého snímání gest pro ovládání PC zařízení a dalších aplikací.